Avoin Ateljee

with Ei kommentteja

Avoin Ateljee
Oletko aina halunnut kokeilla taulun tekemistä
✔ akvarelleilla
✔ akryylimaaleilla
✔ alkoholimusteilla tai
✔ mehiläisvahoilla?
Nyt Sinulla on siihen mahdollisuus. Aloitan matalan kynnyksen Avoin Ateljee- ryhmän Sinisessä talossa, Maaherrankatu 31:ssä. Kokoontumiset tiistaisin klo 17 alkaen päättyen noin klo 20.
Ensimmäisellä kokoontumiskerralla tiistaina 1.3. pohdimme osallistujien toiveita ja mahdollisesti aloitamme jo työskentelyn. Jos sinulla on jo hankittuna taidetarvikkeita ota ne mukaan. Varaan paikalle pienen varaston perustarvikkeita käytettäväksi korvausta vastaan. (Jatkossa, kun ryhmä muodostuu voimme kokeilla myös muovipussien sulattamista, huovuttamista, mixed media -töitä ja mitä mieleen juolahtaa).
Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta taiteen tai käsitöiden parista. Luvassa ei ole kritiikkiä vaan ihanaa leppoisaa käsillä tekemistä yksilöohjauksessa, kuitenkin yhdessä työskennellen.
Ryhmä on ilmainen Mikkelangelot ry:n jäsenille, muille kertamaksu 5 €. Mikkelangeloitten jäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostia mikkel.angelot@gmail.com tai soittamalla 044- 3092007. Tarvikkeita siis saatavilla sovitusti maksua vastaan. Opastan omien tarvikkeiden hankinnassa, mutta alkuun pääsee lainavehkeillä ja väreillä. Mukaan pääsee ensimmäiset 8 ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset sähköpostilla heli.seppanen09@gmail.com 22.2.2022 mennessä. Lisätietoja p. 050 5405516.
Lämpimästi tervetuloa luovuuden pariin!