Tietoa yhdistyksestä:
Taideyhdistys Mikkelangelol ry. on taiteen- ja käsityöntekijoiden matalan kynnyksen avoin yhteisö, jonka jäseneksi voivat liityä kaikki aloittelijoista ammattilaisiin.
*************
Toiminnan keskuspaikkana on Sininen talo, Maaherrankatu 31.
*************
Järjestämme muun muassa näyttelyitä, maalaus- ja näyttelyretkiä sekä kursseja, joilla opettavat sekä jäsenemme että vierailevat taiteilijat. Vertaisarviointi ja -oppiminen ovat osa toimintaamme. Kokeilemme mieluusti uusia tekniikoita ja taideideoita.
*************
Teemme aktiivista yhteistyötä paikallisten yhteisöjen ja yritysten kanssa.
*************
Mikkelangelot ry. on perustettu vuonna 2007 ja jäseniä meillä on liki sata. Siveltimenjälkiämme on nähtävissä mm. Toriparkin ja tavaratalo Carlsonin seinämaalauksissa sekä ranta Carlsonin julkisivulla.
Jäseneksi:
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ilmoittamalla nimensä ja yhteistietonsa: mikkel.angelot@gmail.com  ja maksamalla 40 €:n jäsenmaksun.
***************
 Aktiivijäsenyyden lisäksi yhdistyksessä voi olla kannatusjäsenenä tai sponsoroida yhdistystämme. (ks. Tukijat-välilehti)
***************
Jäsenyydestä on monenlaisia etuja: Talvikautena kokoontuviin viikottaisiin maalauspiireihin voi osallistua ilmaiseksi. Näyttely- ja kokoustilat ovat jäsentemme käytettävissä edullisemmin kuin ulkopuolisten. Jäsenet osallistuvat yhdistyksemme yhteisnäyttelyihin pientä ripustuskorvausta vastaan.
**************
Jäsenkortilla saa alennusta mm. Arin Galleriasta ja kehyksiä omakustannushinnalla Moision työtuvalta sekä eräistä Helsingin isoista taidetarvikeliikkeistä. Korkealaatuisia taiteilijatarvikkeita voi tilata myös suoraan netistä esim. AtrShopistaTaidetarvikkeesta  tai Temperasta
*************
Jäsenet saavat halutessaan töistään vertaispalautetta. Myös ammattilaisia on toisinaan arvioimassa jäsenten töitä.