Marraskuun tapahtumia

with Ei kommentteja
DSCN3492[1]

Mikkelin ehkä pienin taidenäyttely on 15.11.14 asti kirjaston aikuisten osaston lainaustiskin lähettyvillä. Jäsenemme Kirsi Nurvo-Halonen on ripustanut yhteen seinäkkeeseen muutaman maalauksen ja valokuvan teemalla ”Suomalainen maaseutu tänään”. Töiden ohella näkemisen arvoisia ovat puuartesaaniksi valmistuneen tekijän kehystykset.

Sinne vaan, katsomaan!

pystytimme maanantaina Stellan Vitriiniin jo keväällä varaamamme näyttelyn.
Kevään ja kesän aikana jo neljä jäsentämme pitivät siellä oman näyttelynsä. Tämän viimeisen jakson päätimme pitää Mikkelangeloiden yhteisnäyttelynä ja korostaa monipuolisuuttamme, ensi sijalla käsityöläiset.

 
Näyttelyssä on Mia Tenhusen huovutustyö, Maija Raskin ryijy, Liisan Leisaaren kirjottu tyyny, Marja Haajasen tiffanytöitä, Anne Niverin silkkimaalauksia ja Esko Räsäsen, Eija Taskisen, Saara Kaarnan maalaukset ja mikä parasta, meidän nuorimpien jäsenten (6 ja 8v) Olivia ja Sofia Raskin maalaamat taulut. Lisäksi Irja Wilkon ja Sirkan veistokset.

Kannattaa käydä katsomassa

  Stellan vitriinin purku on ma 17.11. kello 9 aamulla 

***********************************************************

Hei,

valitettavasti tuli yllättäen muutos Savilahdenkadun näyttelytilaan.

Sain viestin tänään Tiina Maczulskijlta, että taidemuseo tarvitsee tilan käyttöönsä perjantaina 14.11. Taiteilija Kalle Hamm tuo ison matriisityön tilaan ja tilan täytyy olla silloin tyhjä, kun se ei muuten mahdu sisään.

En yhtään tiedä kauanko se on siellä.

Sen vuoksi tyhjennämme tilan torstaina 13. päivä. Lähdemme Arto-päivilta porukalla hommiin. Jos voit käydä hakemassa työsi pois silloin, helpottaisi kovin työtä. Muutoin viemme työt Stanzaan.

Näillä näkymin myös maanantaiksi sovittu töiden vaihtoripustus perutaan.

Toivottavasti pääsemme vielä uudelleen ” näytille” ikkunaan.

Positiivisesti ajatellen; saimmehan jo hyvää julkisuutta ja iloista mieltä tästäkin.