Laatokka

Kekkonen Mari

Maaliskuun MMXIV taiteilija Mari Kekkonen

Tunnelmia vesiväreillä

Hei, Mari Kekkonen (entinen Jauhiainen) sekä ”Ilon ja surun puu” tässä. Toin Stanzaan vanhoja vesiväritöitä, kun Sirkka pyysi, ettei seinien tarvitse olla tyhjinä.

Mari ja puu

Mari ja puu

Useimmat näistä on tehty vuosina 2010-13 Peter Kaunin antamista aiheista Asilan ryhmässä. Peterin idea oli muun muassa ilmastonmuutos. Siitä tuli neljä taulua: kaksi kauniinvärisistä linnuista ja kaksi, joissa on luurankoja.

Ilmastonmuutos 1

Ilmastonmuutos 1

Ilmastonmuutos 2

Ilmastonmuutos 2

Ilmastonmuutos 3

Ilmastonmuutos 3

Ilmastonmuutos 4

Ilmastonmuutos 4

Monet työt ovat olleet Anttolan kesänäyttelyissä vanhassa viljamakasiinissa.

Tiikeritaulu on nimeltään ”Vangittu”. Sillä oli pari ”Vapaana”, jossa tiikeri käyskenteli vihreässä ympäristössä. Se ostettiin Anttolan näyttelystä.

Vangittu

Vangittu


Tiikeritaulu on minulla kotona seinällä. Sen taustan olen tehnyt Hieronymus Boschin tyylillä.

Taulut olen maalannut ilman mallia, vain tuossa saarimaisemassa taisi olla jokin Laatokan-matkalta ostettu kortti innoittajana.

Laatokka

Laatokka

Viime aikoina uusia töitä ei oikein ole syntynyt, kun Asilan ryhmä ei nyt toimi. Kansalaisopiston Valööristi-ryhmässä joka toinen viikko olen sentään maalannut jotakin.

Valo metsässä

Valo metsässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

MIKKELANGELOT –Mikkelin harrastajataiteilijayhdistys