liisa-leisaari-wei-wei

Liisa Leisaaren ”Siveltimen jälkiä vuosien varrelta” Sinisessä talossa

Liisa Leisaaren ”Siveltimen jälkiä vuosien varrelta” Sinisessä talossa

Liisa Leisaaren töille on tunnusomaista voimakkaat, puhtaat ja kirkkaat värit. Aiheina öljyväritöissä, akvarelleissa ja kirjontatöissä ovat luonto ja erityisesti kukat. Hän on tehnyt taidetta myös pastelliliiduilla, akryyli- ja guassiväreillä. Kirjonnan Liisa mainitsee olevan hänen intohimonsa.

Leisaari on yksi Taideyhdistys Mikkelangelot Ry:n perustajista ja hän korostaa samanhenkisen seuran merkitystä. Yhdistyksen parissa työskentely on motivoinut häntä jatkamaan taiteen tekemistä aktiivisesti. Harrastajien parissa on ollut hyvä kehittyä taiteilijana ja oppia yhdessä lisää.

Liisan motto on: Usko itseesi, tee rohkeasti! Hän haluaakin kannustaa taiteesta ja käsityöstä kiinnostuneita tutustumaan rohkeasti Mikkelangelot Ry:n toimintaan.  Omien käsien jäljen näkeminen tuottaa onnistumisen iloa ja rentouttaa. Liisa toivoo tuottavansa myös katsojalle iloa ja elämyksiä.

Liisa Leisaaren öljyväri-, akvarelli- ja kirjontatöihin voi tutustua Mikkelangelot ry:n Sinisessä talossa (Maaherrankatu 31) 1. – 30.11.2016. Avoinna ma – su klo 12 – 16; myös pyhäpäivinä. Näyttelyn avajaiset 1.11.2016 klo 16 – 18. Tervetuloa!

 

Avajaiskuvia

img_8485 img_8486 img_8487 img_8490 img_8491 img_8496 img_8470

MIKKELANGELOT –Mikkelin harrastajataiteilijayhdistys